Az eszközberuházások pénzügyi partnere

Akár

90.000,- Ft / vontató / év

biztosítási díjtól

tudunk díjindikációkat beszerezni a magyar biztosítási piacról úgy, hogy az alacsony biztosítási díj mellett szem előtt tartjuk

a lehető legjobb biztosítási feltételekkel

történő szerződéskötést is.

Nagyobb flották esetén akár további kedvezmények!

 Ügyfeleink ideális biztosítási védelme érdekében mindenképpen javasoljuk jelenlegi biztosítási szerződésük átvizsgálását és amennyiben szerződésük kizárólag alap kockázatokra terjed ki, úgy a szerződés felmondását, esetleg átdolgozását.

Fontosnak látjuk felhívni Ügyfeleink figyelmét, hogy a biztosítási piacon fellelhető CMR termékek többsége számos kizárást alkalmaz, ezzel növelve a fuvarozó CMR Egyezmény szerinti felelőssége és a biztosító által átvállalt kockázatok közötti különbséget. Fontos, hogy egy káresemény esetén a fuvarozó abban az esetben is a CMR Egyezmény szabályozásai alapján felel, ha biztosítója bizonyos kockázatok fedezését nem vállalja a biztosítási szerződésben.

A fentiek eredményeképpen bizonyos „lecsupaszított" (esetenként olcsó) biztosítások nem térítik meg a kárigény részét, vagy egészét és ezt a részt a fuvarozó önmaga kell, hogy fedezze: egy-egy ilyen jellegű kizárás káreseményenként 1-5 millió Forint, (szélsőséges esetben akár 25-30 millió Forint) fuvarozó által térítendő összeget is eredményezhet.


Az általunk figyelmükbe ajánlott CMR felelősségbiztosítási termékek kiterjednek akár az alábbi kockázatokra is, szinte teljes, a CMR Egyezmény szerinti fedezetet nyújtva a fuvarozó számára:


o fuvarozási késedelemből eredő károkra (a CMR Egyezménynek megfelelően a keletkezett kár a bruttó fuvardíj erejéig térül);
o a biztosítóval egyeztetett visszaszállítások költségére;
o a megsemmisítés, a hulladékeltávolítás és a kárenyhítés költségeire;
o szórakoztató elektronikai termékek káraira;
o szabályozott hőmérsékleten történő szállítások káraira;
o igény esetén a jövedéki termékek (alkohol, dohánytermékek, stb) adótartamára;
o a téves kiszolgáltatás kockázatára;
o a RO-LA és RO-RO szállítások alatt bekövetkező károkra;
o a különleges kiszolgáltatási érdekkel kapcsolatban jelentkező károkra.


A fentiek mellett extra szolgáltatásunk:

amennyiben CMR felelősségbiztosítását oldalunk közvetítésével köti meg, abban az esetben kárrendező partnerünk ingyenes kárrendezési szolgáltatást nyújt Ügyfelünknek!

Az ingyenes kárrendezési szolgáltatás során a kárrendező iroda igény esetén akár közvetlenül a károsulttól szerzi be a szükséges okmányokat, megkímélve a biztosítottat az esetenként bonyolult, idegen nyelvű levelezéstől és a károkmányok bekérésétől, összegyűjtésétől, továbbításától is.

Kérje egyedi CMR ajánlatunkat az alábbi adatlap kitöltésével!

CMR adatlap KLIKK>>>